dc.contributor.author | Uggerud, Hilde Thelle | |
dc.contributor.author | Lyrån, Birgitte | |
dc.date.accessioned | 2020-12-11T13:16:06Z | |
dc.date.available | 2020-12-11T13:16:06Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-425-2506-2 | |
dc.identifier.issn | 0807-7207 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/2718753 | |
dc.description.abstract | Innhold av fremmedstoffer i et utvalg av vegetabilsk mat er kartlagt i 2011. Det er stoffene bly, kadmium, tinn og bisfenol-A som inngår i undersøkelsen. Denne rapporten gir en presentasjon av resultatene og vurdering opp mot fastsatte grenseverdier. Kartleggingen er en oppfølging av tidligere undersøkelser av fremmedstoffer i mat. | |
dc.language.iso | nor | |
dc.publisher | NILU | |
dc.relation.ispartof | NILU OR | |
dc.relation.ispartofseries | NILU OR;22/2012 | |
dc.subject | Matvarer | |
dc.subject | Miljøkjemi | |
dc.subject | Andre kjemiske forbindelser | |
dc.subject | Vegetabiler | |
dc.subject | Bly | |
dc.subject | Kadmium | |
dc.subject | Tinn | |
dc.subject | Bisfenol-A | |
dc.title | Kartlegging av fremmedstoffer i vegetabiler. Bestemmelse av bly, kadmium og tinn. | |
dc.type | Research report | |
dc.rights.holder | © NILU | |
dc.source.issue | 22/2012 | |
dc.relation.project | NILU:111024 | |