Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorUggerud, Hilde Thelle
dc.contributor.authorLyrån, Birgitte
dc.date.accessioned2020-12-11T13:16:06Z
dc.date.available2020-12-11T13:16:06Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.isbn978-82-425-2506-2
dc.identifier.issn0807-7207
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2718753
dc.description.abstractInnhold av fremmedstoffer i et utvalg av vegetabilsk mat er kartlagt i 2011. Det er stoffene bly, kadmium, tinn og bisfenol-A som inngår i undersøkelsen. Denne rapporten gir en presentasjon av resultatene og vurdering opp mot fastsatte grenseverdier. Kartleggingen er en oppfølging av tidligere undersøkelser av fremmedstoffer i mat.
dc.language.isonor
dc.publisherNILU
dc.relation.ispartofNILU OR
dc.relation.ispartofseriesNILU OR;22/2012
dc.subjectMatvarer
dc.subjectMiljøkjemi
dc.subjectAndre kjemiske forbindelser
dc.subjectVegetabiler
dc.subjectBly
dc.subjectKadmium
dc.subjectTinn
dc.subjectBisfenol-A
dc.titleKartlegging av fremmedstoffer i vegetabiler. Bestemmelse av bly, kadmium og tinn.
dc.typeResearch report
dc.rights.holder© NILU
dc.source.issue22/2012
dc.relation.projectNILU:111024


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel