Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHassan, Ammar Ali
dc.contributor.authorSandanger, Torkjel M
dc.contributor.authorBrustad, Magritt
dc.date.accessioned2015-01-21T12:41:25Z
dc.date.accessioned2015-02-06T07:42:16Z
dc.date.available2015-01-21T12:41:25Z
dc.date.available2015-02-06T07:42:16Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.citationHassan, A.A., Sandanger, T.M., Brustad, M. (2012) Level of selected nutrients in meat, liver, tallow and bone marrow from semi-domesticated reindeer (Rangifer t. tarandus L.). Int. J. Circumpolar Health, 71, 17997, doi: 10.3402/ijch.v71i0.17997.nb_NO
dc.identifier.issn1239-9736
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/275509
dc.language.isoengnb_NO
dc.rightsNavngivelse-Ikkekommersiell 3.0 Norge*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc/3.0/no/*
dc.titleLevel of selected nutrients in meat, liver, tallow and bone marrow from semi-domesticated reindeer (Rangifer t. tarandus L.)nb_NO
dc.typeJournal articlenb_NO
dc.typePeer reviewednb_NO
dc.date.updated2015-01-21T12:41:25Z
dc.source.volume71nb_NO
dc.source.journalInternational Journal of Circumpolar Healthnb_NO
dc.identifier.doi10.3402/ijch.v71i0.17997
dc.identifier.cristin966967


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse-Ikkekommersiell 3.0 Norge
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse-Ikkekommersiell 3.0 Norge